Nu var det ett tag sen jag skrev, har inte haft nån blogginsperation så därför har det inte blivit nå inlägg. Det har hänt lite saker sen jag skrev sist, jag har träffat en tjej som heter Haley som jag äter lunch med och det visade sig att hon var född i Sverige och ska flytta tillbaka dit i sommar, hur sjukt är inte det? Hur stor chans är det att personen jag frågar om jag får äta lunch med är från samma land som jag? hon pratar inte svenska då hon flyttade till USA när hon var liten men ändå. I torsdags hade jag mitt anda swim meet hade jätteroligt men det gick minde så får hoppas det går bättre nästa gång. Igår skulle vi ha åkt på drive-in bio men det var fullt så vi åkte och åt middag på en resturang sen åkte vi och bowlade så det var super kul. Jag van båda matchen vi spelade och de gör ju de lite roligare då jag inte gillar att förlora ;)
Idag var det äntligen dags för vår halloween fest för oss utbytisar, vi åkte och köpte pumpor och handlade imorgse, sen gjorde jag och Christa mumins, korv inrullad i nån deg. sen gjorde vi oss i ordning och åkte till Johnny från Danmark och hans vfamilj som bor ute på landet. där åt vi och gjorde massa roliga aktiviteter, vi gjorde våra pumpor, hade den där tävlingen med äpplen i en stor sinkbalja med vatten, och sen hoppade jag Emma och Johnny i deras pool med kläderna bara för att haha. Vid halv 10 tiden kom ett riktigt åsk och regn väder, det går inte att beskriva hur mycket det regnade och åskade.Vi åkte hem vid 10 och på vägen hem stannade vi och tanka och när Terry står och tankar bilen så kommer en kille och frågar om pengar och terry svara att han inte hade nå löst så ser killen Terrys fake tänker som terry inte tagit ur och blir livrädd haha. nu ska jag ta och sova så jag orkar med morgon dagen med.
 
Love Lydia
 
Idag vakande jag av att väckarklockan ringde vid halv 10, ställde den igår i hopp om att jag skulle orka ut och springa haha tror nog att dom som känner vet hur det slutade ;) ska försöka springa senare idag, eller det är iallafall vad m itt huvud säger, och kroppen tycker jag ska slappa. iallafall så bestämmde vi oss för att inte åka till state fair eftersom det nästan är likasom på luftballongs festivalen förutom ballongerna så idag blir det att åka och betala mobilräkningen och kolla på halloween kostym sen middag ute :)
 
Love Lydia
skoldagen flöt på bra fast jag var trött och avslutade skoldagen med simträning, tror min coach ville döda mig eller nå då han placede mig i banan som skulle simma 2 mile fjärill vilket är 3,2 km, och fjärill är inte mitt bästa simsätt direkt, känner redan i kroppen att jag kommer ha träningsvärk imorgon men sånt får man ta. Få tänka positivt, om jag fortsätter så här så kommer jag bli sjukt vältränad (hoppas) haha. när jag kom hem så åt jag och Christa middag och sen åkte hon iväg och skulle kolla på en teater med några från tennisen och Terry och sherrie skulle iväg på middag och valde att stanna hemma, så ikväll blir det att försöka göra lite läxor, och bara ta det lugnt och återhämta mig från dagens träning. Imorgon ska vi förmodligen åka på the state fair och sen fira christas  födelsedag med ett resturang besök och på söndag blir det plugg och sen jag, Libby och en till tjej fån simmningen som jag inte kommer ihåg namnet på förmodligen åka till ett hunted house. så det ska bli kul. Ikväll är faktist första gången som jag är hemma helt själv här, känns lite små skönt att få lite tid för sig själv, då jag är en sån person som verkligen behöver det då och då, det ända jag saknar nu är svenskt lösgodis haha. Nu ska jag ta och kolla på tv och njuta av kvällen.
 
Love Lydia