har försökt att plugga till juridik provet imorgon sen jag kom hem och de går sådär, de är som att jag läser på kinesiska eller nå, då kan in förstå hur slut jag är i huvudet. så för tillfället sitter jag och längtar till våren och sommaren. Det ska bli ett år med så många oförglömliga minnen, kan knappt vänta tills snön försvinner och de börjar bli varmt så man kan sitta ute i solen. Jag ska göra så mycket roligt och spontant fram tills jag åker till USA. De ska bli dom 5 bästa månaderna i Sverige sen ska jag ha mitt bästa år nånsin (förhoppningsvis) när jag kommer till USA. ska bli så sjuk skönt med lov till veckan de är väldigt behövligt just nu. ska försöka plugga lite mer nu sen ska jag ut och gå med Elin bara för att föra lite på mig.
 
Love Lydia
just nu så lyssnar jag på musik och fördriver tiden lite men snart ska jag på stan och fila med bästa Alva som jag inte träffat på några veckor så de ska bli supermysigt. Har inte så mycket mer att skriva om just nu har inte hänt så mycket just nu. Längtar som bara den tills de blir vår och sommar vill ha sol och värme så man kan ha shorts och klänning utan att frysa. Men de är ett tag kvar tills dess med tanke på hur mycket snö vi har..

Love Lydia 

Idag åkte vi skridskor på idrotten och de va de roligaste på länge. Älskar att pka skridskor på idrotten, vi körde hockey bocky lite mer än halva lektionen. Varför började jag inte spela hockey för? De är ju jätte kul. Efter skolan gick jag ner på stan och köpte en bh, passade på när jag fick 20% på Lindex. Sen köpte jag lite choklad och gick och testade fotboll och spring skor så vi får se om de blir några nya snart. Sen åkte jag hem och åt min choklad till ett avsnitt av secret life och nu ligger jag i badet. Nått jag undrar över är vad jag gör med mina knän egentligen! Dom är alltid blå/lila/röd, och så ofta ramlar jag inte på träningarna och de känns som att jag aldrig får dobbar där heller men nått sånt måste de ju vara det kan ju inte bara bli blåmärken bara ändå.

Love Lydia