Idag träffade jag john för sista gången innan han åker till USA, han åker till Arlanda inatt för att flyga till New York imorgonbitti. Efter de gick jag på stan med Matilda och Wille och kollade på regnkläder så nu har jag så jag kan ta med mig till Texas. När jag kom hem hade jag fått brev från STS så nu har jag äntligen fått mina flygbiljetter och all information jag behöver inför New York och resa. Bara 1 vecka kvar nu!!!

Love Lydia

Idag har jag varit på stan med mamma och fixat de sista innan USA, vi va på banken och fixade fullmakt och växlade lite dollar, hittade även en travel wallet för pass och alla papper så de var ju toppen, sen blev de även en ny plånbok. Sen dukade vi på waynes och efter åkte jag och lagade en nagel som gått av. Eftermiddagen så började jag packa lite smått, har packat sånt som jag vet att jag inte kommer använda innan jag åker och en neccisär med medicin osv. Nu tänkte jag lägga mig i sängen och bara ta de lugnt och kolla på oth.

Love Lydia

Tror jag glömt att berätta att jag hämta ut mitt visum förra veckan, så nu har jag de och de ända som saknas inför resan är flygbiljetterna och dom får jag förhoppningsvis den här veckan. Nu ska jag äta frukost sen ner på stan
 
och fixa lite inför USA.
 
Love Lydia