Sitter i sängen med nattlinne, myssockor och honung ansiktsmask och lyssnar på Lana Del Rey. Njuter av kvälls solen som lyser in och bara njuter. 
har haft en relativt lugn dag i skoaln idag, har engelska presentation på fredag, får se om jag kanske gör klart de sista idag så kanske jag kan redovisa redan imorgon. Idag är de exakt 2 veckor kvar tills min familj kommer, vilket betyder att mitt år snart är slut vilket är väldigt tråkigt. Vill inte lämna min underbara värdfamilj, kommer sakna dom så mycket. Men förhopningsvis så dröjer de inte allt för länge innan vi ses igen.
På fredag efter skolan åker min familj, Tapio och Josua till San Antonio över helgen så de ska bli superkul.
tänkte inte skriva så mycker mer just nu, förhoppningsvi så skriver jag nå mer innan jag åker hem, annars så skriver jag då.
 
Love Lydia
 
 
 
Har precis haft myskväll med min värdpappa med film och glass. Vi kollade på Captain Philips, superbra film verkligen, den blir ändå bättre för att den är verklighetsbaserad, så den rekomenderar jag. Logger i sängen nu och tänkte läsa lite i min nya bok som jag köpte igår, the fault in our stars, den ska vara jättebra och fått mycket bra krirtik i tidningar osv, så tänkte läsa den innan filmer kommer ut i sommar.
Imorgon vid 8 åker jag till Austin vilket är Texas huvudstad med Idunn och hennes värdfamilj se de ser jag verkligen fram emot. Så de blir hela dagen imorgon sen får vi se vad jag hittar på för planer på söndag, de är ju morsdag här då. hoppas att ni har de bra där hemma och inte allt för kallt, här ligger de runt 30C på dagarna, kan äntligen börja använda poolen igen med den är fortfarnade lite kall med har varit i några gånger.
 
Love Lydia