Nu har jag bestämt mig för att åka med sts så nu är det bara att betala in första delbetalningen, vet inte riktigt vad som gjorde att jag bestämde mig för sts utan det kändes bara rätt att välja dom och det är väll så det ska vara antar jag. Just nu sitter jag och kollar på simning i os, nu blev jag jätte taggad att börja simma igen, så kanske börjar med det när jag åker till USA. Har varit och tränat nu ikväll inför dm-semi imorgon. Hoppas verkligen att vi vinner men det tror jag nog vi ska klara av att göra.

Love Lydia
har precis kommit hem efter att varit på stan med Elin och nu när jag kom hem låg det ett brev till mig från STS!!! Finally har det kommit så som jag väntat. Så nu ska jag ta och läsa igenom allt :)

Love Lydia
Sitter på en byggställningen och ska precis ta lunch. Det är jätte fint väder och ha varit det i 3 dagar vill ju va på maln när det är sådant väder och inte jobba. Imorgon är sista dan och det känns helt underbart. Så nu hoppas jag att resten av sommarlovet blir som den här veckan har varit. Men bara för att jag går lov så kommer det säkert att bli bajs väder. Idag slutar jag lite tidigare för jag ska spela en folkräkning fast jag inte har spelar på typ 1 och 1/2 år. Gick 8 hål i tisdags och det gick helt okej men vi får se hur det går idag.

Love Lydia