Igår tog batterit slut i  min dator och eftersom min laddare slutat funka så är jag för tillfället utan data så nu får de bli bloggNina från mobil och skol ipaden. Sitter i biblioteket på skolan och väntar på att fotbollen ska börja, kommer ha håltimme varje måndag, onsdag och fredag den kommande månaden nu då jag inte simmar nå för tillfället, utan hara vara fotboll efter skolan.
I fredagar hade jag match som vanligt och de blev ytligare en förlust men inte med 7-0 den här gången utan med 1-0. När jag kom hem så skjutsade Terry mig till Katie så sova jag där, vi var uppe och pratade till 1 halv 2 ell nå tror jag. När vi vaknade åt vi frukost och kollade på mosters university. Sen spelade vi rock band nästan hela efter middagen, super kul spel.
åkte hem vid halv sex tiden och då åt jag Kina mat sen tog jag de lugnt och kollade på house hunter och property brothers, de har blivit 2 av min favorit program här. Nu ska jag gå och byta om inför träning, ska försöka bli bättre på att blogga jag lovar. ni kan börja följa mig på instagram där är de lite bättre uppdatering med bilder, där heter jag lydiathorin.
 
Love Lydia
 
 
Blir ett snabbt inlägg idag, har precis duschat och klätt på mig. haar kollat på OS nu på morgonen och bara tagit de lugnt. Ska åka till Parks mall för att åka skridskor med några från simningen idag, ska även passa på att försöka hitta en ny laddare till min dator då min har slutat funka bara sådär.
vi är ledig imorgon eftersom de är presidenr day så så är super skönt.
 
Love Lydia
Imorse vaknade jag och var inte allt för trött utan hyfsat pigg, och strax före 7 kommer Christa in och säger att skolan är inställd idag för att dom jag varnat för isiga vägar och hagel. Så ingen skola idag :)
somnade om och vaknade strax före 10 tror jag och då fixade jag frukost sen kollade jag på ett avsnitt av skavlan och bara slappade tänkte ta en promenad med de regnar och haglar ute så kännes lite sådär att gå ut och gå då. var ut en stund och tog lite kort men that's it haha. nu ligger jag i sängen och kollar på OS, funderar på om jag ska baka men vi får se vad jag bestämmer mig för att göra.
 
Love Lydia