sitter i sängen och har ingen aning om vad jag ska hitta på, sitter och läser lite i vår facebook grupp vi har för oss utbytisar, och de är ändå ganska många som fått värdfamiljer så nu sitter jag bara här och hoppas att jag får min snart och slipper vänta allt för länge. jag kan fundera ihjäl mig om vart jag kommer hamna hur familjen kommer se ut, får jag några syskon? nå djur? ja men de är väl bara att vänta och se. 
 
Love Lydia
 
Ligger i sängen helt slutkörd efter en dag på jobbet. Har läst några bloggar och alla bloggar om utbytesstudenter jag har läst har kommit hem, och de innebär att dom utbytesbloggar man kommer följa nu är min och alla andras som åker nu. hur sjukt är inte de? Om 36 dagar börjar mitt äventyr, om 36 dagar sitter jag på ett plan på väg till New york!! Om 43 dagar är jag på väg till Fort Worth Tx!! de är hhelt galet, så länge som jag har väntat på de här och nu är de verkligen här!

Love Lydia
ligger i sägnen och kollar på top model, blir så sugen att bara rensa ur garderoben och bara ha snygga kläder jag suger på kasta och lägga undan kläder. men kanske ska försöka imorgon. vill också va med i top model eller nå hur kul verkar inte de? än så länge har de varit en lugn och skön start på lovet, har inte gjort så mycket tagit de lugnt och tränat. fikade på stan med alva och bella igår och idag gick jag på stan med mamma och köpte en ny vår jacka. sen har de inte hänt så mycket mer, fick tredje delbetalningen från sts idag.

Love Lydia