idag har hela skoldagen bestått va finals, och dom två jag gjorde idag gick ändå hyfsat bra, de värsta är imorgon, matte... hoppas på de bästa och att jag blir godkänd.
Idag så hade vi early release 12:40 men jag stannade kvar på skolan för fotbollsträning mellan 1-3. Det var sjukt vindigt går inte beskriva hur mycket de blåste, för övrigt va de 21 grader och väldigt fuktigt så de känndes mer som juni än december. när jag kom hem gjorde jag ett försök att plugga matte, sen åkte jag och terry för att hämta Sherrie på jobber s blev även att vi stannade och åt på en mexikansk resturang. Det blev en super mysig kväll iallafall med "the sing off" när vi kom hem. De är en sång tävling där olika grupper tävlar med att sjunga ackapella som i pitch perfect. Jag har även dansat och sjungit små grodorna för min värdfamilj nu på kvällen och förklarat att de är sånt vi gör på midsommar, haha.
Det går inte att inte tycka om min värdfamilj alla är så härliga och skrattar mycket, love them!
nu ska jag ta och sova.
 
Love Lydia
Idag är andra dagen vi har finals så 2 dagar återstår. i slutet på varje termin har du ett prov på allt du lärt dig under året i alla ämnen så food och forensic science och Us history är klara om i morgon väntar teen leadrship och engelska, och tillsist på fredag blir det matte... vi har även early releas imorgon och fredag så vi slutar 12:40 men eftersom jag spelar fotboll med nu, så måste jag stanna och träna mellan 1-3 men de blir ju fortfarande tidigare än vanligt så de är okej med.
Kankse ska ta och berätta lite vad som hänt dom senaste dagarna eftersom det var ett tag sen jag bloggade.
I fredags så fick jag ett sms av emma som ochså är en utbytesstudent här från sverige att hon hade dansuppvisning på sin skola och undrade om vi ville komma, så jag åkte hem till henne efter min simträning. Emma som även speladr basketball hade match innan så hennes värdpappa och syster från switzerland var där och kollade så jag var med hennes värdmamma (som är supermysik) innan vi åkte och mötte upp dom inför uppvisningen. Hon var superduktig. Sen på kvällen så sov jag där då vi skulle baka något svenskt till vårt STS chrostmas party på lördagen, så vi gjorde köttbullar och lussebullar. Festen var hos min LC som bodde i ett gated community, som hade en egen mataffär, bensinmack och till och med en egen flygplats är mindre plan tex privata. Hur coolt är inte det?
vi hade super kul på festen iallafall, vi är en sån härlig grupp med 9 st utbytisar, vi har alltid så kul tillsammans. Vi lekte massa lekar och hade julklappsleken. de blev väldigt mycket skratt och flams.
De är väl egentligen de ända speciella och roliga som hänt. sen har skolan varit som vanligt.
 
Love Lydia
 
 
 
 
 
blir ett snabbt och kort inlägg idag innan jag släcker för ikväll för att sova. idag efter skolan så hade jag try out träning och vanligt vis tränar man med JV som är junior varsity men idag fick jag träna med varsity så de var kul. Kom med i JV soccer team iallafall så nu är jag en lady panther soccer player med och inte bara en simmare ;) min coach sa att varsity tränare kanske kommer plucka upp mig för att träna med dom lite nu och då när han känner för de så de var ju kul, så nu har jag halva mitt jullov planerat, fotbollsträningar från 9:00-11:00 varje morgon andra veckan, och de passar ju min perfekt som är en riktig långsovare... men ska nog överleva.
nu blir de sängen för mig. Hoppas ni där hemma trots snöstormen och att ni inte får allt för mycket kaos.
 
Love Lydia