Sitter i soffan och tar det lugnt och kollar på JVM, ikväll kommer Bella och Sofia hit, vi ska bara ta det lugnt och mysa. Vi ska väl gå ner på stan och kolla på fyrverkerierna ikväll. Bella kommer hit lite tidigare så ska vi börja göra ordning allt så kommer Sofia vid halv 7-7. Snart är det 2013 och det betyder USA!! Det känns som det blev 2012 och jag tänkte att nu är det 1 1/2 år kvar tills jag åker och nu är det bra 7 månader kvar! Dom här sista månaderna ska jag verkligen ta vara på och bara hitta på massa roliga saker.

Love Lydia 
har inte skrivit på några dagar, har helt enkelt inte orkat. Men nu är det jul lov och dan före julafton, det känns helt sjukt. Det här året har gått så himla fort.
idag så har jag stått på ica maxi med bella och slagit in julklappar och under tiden så var det nån som tog min mobil som bella slagit in till mig. jag fick panik och kollade vart mobilen var och mycket riktigt så var den inte kvar i stan utan nån hade stulit den så jag låste mobilen och ringde polisen och när jag sa att jag ville anmäla min mobil stulen så får jag frågan om jag ringer från mitt nummer? Det var ju ganska självklart att jag inte gjorde de. men efter några timmar så ringde det en dam till mamma och sa att hon råkat få med sig min telefon i ohappa. ja men tjena. jaja jag fick tillbaka den iallafall. Nu väntar jag på att mormor och leif ska komma så ska vi ha lite jul mys och ha lillajulafton med dom och kolla på uppesittarkvällen.

Love Lydia
ligger i sängen och myser med julmusik och läser utbytesbloggar. kollar på hur det var för dom innan dom åkte och när dom fick värdfamiljer. Det är nästan roligast att läsa alla förberedelser inför USA, blir så peppad på att packa, åka till NYC, få vfamilj, köpa små saker att ha med sig. Längtar som en tok tills jag får reda på vart jag hamnar och hur familjen ser ut. är lite små orolig att jag inte får nån familj innan jag åker så jag blir placerad i en välkommsfamilj, men det går nog bra det med men vore skönt och veta innan vart jag ska bo.

Love Lydia