Ligger i sägen och kan inte sova, tror jag fått nån liten panik attack eller vad man ska kalla det. Jag ligger i sängen och helt plötsligt börjar det rinna några tårar och jag får ångest över att jag ska vara borta från Bella i ett HELT ÅR. Vem ska jag då ringa till när jag har killproblem eller när jag inte har nått att göra. Vem ska jag då skratta med, nån som har samma dåliga humor som jag har. Jag vet faktiskt inte hur jag ska klara mig? Nä usch det är 9 månader kvar så vi får ta vara på tiden som e kvar och ta det här när det blir lite närmare.

Love Lydia
 
 
Det blev en liten sovmorgon idag eftersom jag ska på hälsoundersökning kl 9 så tyckte jag det var onödigt att gå till skolan. Nu är alla papper snart klara, längtar så sjukt mycket tills jag kan skicka in dom så dom börjar leta vfamilj. Nu måste jag gå om jag ska hinna.

Love Lydia
igår fick jag tillbaka mina papper som min lärare fyllt i så nu är det bara hälsoundersökningen på måndag och brevet från mina föräldrar kvar så snart så. längtar till måndag ni får tycka att jag är tokig, galen eller vad ni vill kalla det men jag trivs faktiskt ganska bra att vara på sjukhus och sånt. Idag har jag varit med Bella, vi har varit på stan och kollat på film. vi såg friends with benefits. Det är typ 4 gången jag ser den filmen men den är lika bra varje gång. just nu sitter jag vi datorn och lyssnar på musik för Bella gick nyss. Vi får se vad jag hittar på ikväll ska kanske vara med Tova.

Love Lydia