idag har varit en riktig slappardag, riktigt skönt och välbehövligt. Har varit något varje dag helta lovet så de va skönt att bara kunna ta de lugnt idag. Har gått om kring i min pyjamas precis hela dagen, love days like that, haha.
Igår var vi och kollade på prade of lights down town, super mysigt verkligen, bilder kommer senare. Idag började jag morgonen med att skypa med vickan sen blev det en sen frukost vid 12 och sen så bokade jag och Christa våra biljetter till Hawaii så nu är allt klart!! så kul.
sen så började vi att göra vårt pepparkakshus. de lv mycket skratt då de inte riktigt gick så enkelst som vi ville haha. efter att vi var klar och skulle flytta de så rasade allt samman så vi fick flytta de bit för bit och sätta ihop de på plats, och de gick ju bra de med. Så nu står iallafall de lilla pepparkakshuset på plats. sen vid 6 tiden åt jag Christa och Terry thanksgining rester och kollade på en one direction dokumentär då min vmamma jobbar kväll. sen Efter de kollade vi på den nyaste TinTin filmen och den var faktiskt riktigt bra. och nu ligger jag i sängen och lyssnar på julmusik. kan inte fatta att de är första December imorgon, helt galet de var ju nyss november och oktober, månaderna bara flyger iväg och de är faktist lite skrämmande.
 
Love Lydia
 
 
 
 
Idag är de thanksgiving här på andra sidan Atlanten, så dagen till ära klev jag upp vid 6:30 för att vid 7:10 åka och möta upp mina vföräldrars dotter och hennes pojkvän för att gå 5K turkey trot. Så vid halv 9 började vi att promenera dom 5 km innan de va dags att åka hem och fixa lunch/middagen.   Vi gjorde i ordning kalkonen dukade och all annan mat. Vid halv 2 tiden kom Ashley och Javier för att äta middag och kolla på the cowboys när dom spelade (alltså football). Till efterrätt blev de självklart pumkinpie ;) proppmätt efter all mat och vi har fortfarande mat kvar. Efter att alla åkt så gjorde jag mig iordning för the bed och myste ner mig under täcket med swiffer och kollade på en prinsessas dagbok 2. Nu ligger jag och kollar på vänner och ska alldeles snart sova.  
Hoppas att ni har de bra där hemma i Sverige och att ni inte har de allt för kallt.

Love Lydia 


Förlåt för att de inte blivining nån riktig bloggning på slutet men har verkligen inte haft nån blogg inspiration så få blir de att jag struntar i det. Har inte hänt så särskilt mycket, var på pink förra lördagen. De var sjukt bra, inte många artister som klarar av att ha en sån show som hon hade! Så hade verkligen en toppen kväll! När vi kom hem så sov Idunn över och på söndagen så blev de julklapps shopping då jag kunde skicka julklapparna tills Sverige så nu är allt sån skickat och klart. Har blivit förkyld och har känt mig jätte hängig men de är bara att släpa sig till skolan och idag är de sista dan innan thanksgiving break. Ikväll ska jag gå och kolla på catching fire med Hayle så hoppas att vi får biljetter.

Love Lydia