Den här helgen spenderar jag i Göteborg på avreseläger med STS, tror vi är runt 120 st utbytesstudenter som ska till olika ställen i världen, igår vid 06:55 satte jag och Linnea oss på tåget mot gtb så 6 1/2 timme senare va vi framme. Vi åt och shoppade lite innan vi skulle mötas, när vi kom fram så fick vi våra rum och sen berättade några av ledarna om deras utbytesår. Och idag skulle de komme en tjej som jobbar med STS i USA komma och prata sen blir de väl lite olika aktiviteter. Kan blogga mer när jag sitter på tåget hem eller när jag kommit hem.

Love Lydia
klev upp halv 7 imorse för att spela match kl 9 mot eik/iik och vi spelade riktigt bra och vi vann med 4-0 så de var kul. de har varit riktigt fint väder hela dan varmt och sol de är fortfarande 12 grader ute och kl är efter 6. Längtar till sommaren som en tok nu, vill bara hitta på massa kul och inte behöva bry sig så mycket om allt utan bara ha kul. sitter i sägen och lyssnar på musik och längtar ihjäl mig tills man drar bort gardinerna och solen skiner och de är så varm att man kan ha short och ett linne så kan man gå på stan och fika eller åka till stranden. de här ska bli bästa sommaren nånsin.
 
 
Love Lydia
 
Jag vet att jag är urusel på att blogga just nu men de går i perioder och just nu har jag ingen riktig inspiration. Imorse vaknade jag på helt fel sida var sur och irriterad på allt och alla och visste inte vad jag skulle ta vägen, men mina underbara vänner gjorde mig på bättre humör under dagen. Han nästan bara hem så skulle jag iväg och träna fotboll, skulle egentligen ut och gå med Vickan med men de blåste nå sjukt ett tag så vi bestämde att vi skulle ta de en annan dag. Vi har bestämt oss för att vi ska börja ett nyttigare liv så måndag ska jag sluta med allt onyttigt. Lite om USA, Jag pratar med min vfamilj lite nu och då på what's app och kan inte vänts tills jag får träffa dom.

Love Lydia