nu var det ett tag sen igen. lyssnar på musik och packar det sista inför imorgon. för er som inte vet åker jag till Ibiza imorgon med skolan. vi är 13 st elever som åker och vi ska bo hos spanjorerna som var här för drygt 1 månad sen. längtar tills jag får sätta mig på tåget till arlanda. kommer bli en grym vecka. hoppas på en riktigt varm och solig vecka med massor av skoj.
har typ packat det mesta det är mest små saker kvar som laddare och sånt men det fixar jag imorgon. ska ducha nu sen ska jag kolla på "up all night- live tour dvd" som kom igår. ville se den då med´n satt från typ 18:30 till 23:30 för att läsa ut en svenska bok tills idag. får se om jag bloggar nå på ibiza.

Love Lydia

 
Sitter på teatern och väntar på att få gå ut på scen :) för några dagar sen fick jag ett sms och ett mail från sts och hur glad blir man inte när man får det här smset? 

Love Lydia
 
Sorry för dålig uppdatering, har mycket just nu med teater fotboll och massa skolarbeten. Sitter i skolan och halv sover med Tova. Är så trött så jag dör. Har varit på teatern varje kväll från 17:30 till 21:00 och så hade jag fotbollsträning igår innan från 16:00 till 17:30. Är helt slut och har fortfarande träningsvärk sen boxningen. Kommer va död när veckan är över för jag ska va på teatern ikväll imorgon och på fredag är det genrep sen har vi föreställningar hela helgen och så ska man plugga så jag har lite att göra. Jag och Tova räkna precis ut att vi har 19 Skoldagar kvar eftersom vi åker till Ibiza och dom sista 5 jobbar vi inte ett dugg så hoppas det går fort. Vill inte gå i skolan mer vill sluta nu!

Love Lydia