Sitter och funderar vilken delstat jag ska välj dom 3 val. Har funderar inte tag och jag blir inte nå klokare av det. Så nu har jag gjort en lista med alla stater och stryker över one by one så vi får se vilken det blir :)

Love Lydia
då var första dan i skolan klar och klassen känns helt okej och jag fick gå med dom jag ville så jag är nöjd. efter skolan kollade jag och Amanda på project x. den var jätte bra ni borde se den om ni inte gjort det.
nu lyssnar jag på musik och bara tar det lugnt, får se vad jag hittar på.
 
Love Lydia
Dagen började med ett möte med en från hockeyn och vi pratade lite om att jag ska vara vip värdina. sen gick jag runt på stan ett tag sen kom Amanda och hämtade mig för att skjutsa mig till carita för jag  skulle laga min nagel. sen blev det lite mer stan. när jag kom hem så åkte dom blöta kläderna av så nu sitter jag i myskläder. orkade inte ta på min nå jeans och tröja så nu går jag bara omkring och myser. senare blir det årets första hockeymatch med Linnea. efter det så blir det förmodligen filmmys med Amanda sista kvällen innan skolan börjar. känner verkligen inte för att börja skolan än.
 
Love Lydia