Ligger i sängen och kollar på student klänningar för att fördriva lite tid. Längtat tills jag får ta studenten men innan det så är det prom, och det betyder dubbelt upp när det gäller att få klä upp sig i fina klänningar osv. Love it ;) Det är typ snöstorm ute just nu, det har kommit nån dm med snö sen igår. Har varit hemma från skolan sen igår, det började med att jag mått illa hela natten till i går sen på morgon svimmade jag nästan i duschen och mådde illa, så mamma trodde jag hade magsjuka men spydde aldrig, är hemma idag med för hade feber igår kväll och lite nu på morgonen med, men nu mår jag ändå rätt bra.

Love Lydia 
Fick mail från petter på STS idag om att jag måsta fixa några små saker i min ansöka så nu är det fixat och inskickat igen. Är jag helt galen om jag börja skriva en packlista nu? har funderat på om det kanske är en aning förtidigt. Men varför inte liksom? det kanske är bra om jag börjar fundera på saker jag vill ha med, kanske inte kläder och sånt men andra saker. aja vi får se hur jag gör ;)

Love Lydia
har haft lite problem med att kunna skicka in min ansökan, det stod att den inte var komplett fast den var det osv men nu är allt klart och inskickat. känns underbart så nu är det bara att vänta på få en värdfamilj. känns helt sjukt att nu är det min tur att vänta på en familj, känns som om det nyss var dom som är iväg nu. tänk när dom kommer hem så är det min tur att åka iväg, det känns helt sjukt. jag vet hur fort tiden gick när man läste bloggarna för dom som var iväg i fjol och dom som är iväg nu har redan varit där i 3 månader. så det är inte så långt kvar nu!!

 
Love Lydia