har nastan precis kommit hem fran hollywood det var super mysigt. vi akte over till lisa och luci och fikade dar och bara tog det lugnt sen akte vi vidarde till hollywood och kollade pa walk of fame. sen gick vi in pa forver 21 och shoppade lite of course :) love the store den ar verkligen fantastisk. ska ga och ata nnu far se om jag hinner blogga na mer annars kommer jag hen tidigt pa onsdags morgon.

Love Lydia
Glömde skriva att jag varit på intervju för sts i söndags. Tyckte det gick bra läsförståelsen var ganska svår men vi får se hur det går. Har bestämt mig för att jag vill åka med dom om jag blir accepterad så nu hoppas jag på det.

Love Lydia
Just nu ligger jag på ett motell i monteray och ska sova för imorgon åker vi vidare för att komma tillbax till L.A . Idag har vi varit på Alcatraz det var väldigt häftigt. Och igår var jag på Victorias secret hade kunna varit där i timmar ;) köpte en bh och ett par trosor. Har det jätte bra här i USA förutom att vädret är sådär det är molnigt och ganska kallt med det ska bli bättre så hoppas på det :)

Love Lydia