morning everyone! om en stund ska jag iväg till frissan och göra slingor, spännande. efter det vid 4 tiden ska vi åka iväg för att kolla på pentatonix som är en grupp som var med i nån tv show och vann, dom sjunger bara ackapella och gör allt ljud med munnen som tex i pich perfect. dom är sjukt bra så de blir nog super kul.
Igår efter skolan kom josua som är en utbutesstudent från schweiz, hans hostmum skulle bort på en resa som hon bokade innan hon viste att han skulle komma så han har sovit över här. hade en super mysig kväll igår vi åkte och härmtade sherrie på hennes jobb sen åt vi på en mexikansk restaurang och sen åt vi frozen youghur på youghurt land, bästa stället nånsin. 
 
Love Lydia
 
skolan blir bättre och bättre med dagarna, förmodligen eftersom man börjar lära känna lite folk. idag när jag var i skolan hämtade Terry och Sherrie christa på flygplatsen. så när jag kom hem så vad dom redan hemma, ska bli jättekul att lära känna henne hon verkar som en supergullig tjej.
blev home deliverd pizza till dinner idag och sen ett kvällsdopp i poolen sen läxor...
ska sova nu så jag orkar upp imorgon. 
 
Love Lydia
 
Igår hade jag första dagen i skolan och de var faktiskt ganska tråkigt, var lite roligare idag men det blir väl roligare ju mer tiden går och man skaffar vänner. mitt schema ser ut som, vi har A day och B day varannan dag och AP classes är collage klasser så pre-AP är lite svårare än vanliga klasser för de är collage förberendande. 
 
1 period: teen leadarship
2 period: english 3
3 period: A day: health science (funderar på att byta klass)
3 period: B day: forensic science (typ CSI, kriminal tekniker)
4 period: US history
5 period: lunch/advicery
6 period: algebra 2 pre-AP (fattar 0 i denna klass så blir förmodlingen att byta till vanlig algebra)
7 period: swim
 
Imorgon när jag är i skolan så kommer min vfamilj hämta en student från tyskland som vi ska vara välkommsfamilj åt. hon verkar super guller och jag ser verkligen ifram emot att få träffa henne, jag vill att min familj i sverige ska vara vfamilj men alla i familjen känner inte lika så tänkte att då kan vi ju vara välkommsfamilj så blir det lite som det, jag får träffa en tjej från ett annat land och får lära mig om deras kultur. skriver mer en annan dag ska lägga mig nu.
 
Love Lydia