Igår tog batterit slut i  min dator och eftersom min laddare slutat funka så är jag för tillfället utan data så nu får de bli bloggNina från mobil och skol ipaden. Sitter i biblioteket på skolan och väntar på att fotbollen ska börja, kommer ha håltimme varje måndag, onsdag och fredag den kommande månaden nu då jag inte simmar nå för tillfället, utan hara vara fotboll efter skolan.
I fredagar hade jag match som vanligt och de blev ytligare en förlust men inte med 7-0 den här gången utan med 1-0. När jag kom hem så skjutsade Terry mig till Katie så sova jag där, vi var uppe och pratade till 1 halv 2 ell nå tror jag. När vi vaknade åt vi frukost och kollade på mosters university. Sen spelade vi rock band nästan hela efter middagen, super kul spel.
åkte hem vid halv sex tiden och då åt jag Kina mat sen tog jag de lugnt och kollade på house hunter och property brothers, de har blivit 2 av min favorit program här. Nu ska jag gå och byta om inför träning, ska försöka bli bättre på att blogga jag lovar. ni kan börja följa mig på instagram där är de lite bättre uppdatering med bilder, där heter jag lydiathorin.
 
Love Lydia